maandag 7 januari 2008

Rather awkward

Am I imagining this or is something not quite right in the picture down here?


I could have sworn that I started from the middle of the ball in for both socks. No, forget that, I did start from the middle of the ball in both cases.They were wound in a different direction, however. Not sure what to think of this. I like unmatching socks, but this is different, somehow.

7 opmerkingen:

Breimuis Line zei

Dit heb ik nog nooit gezien. Geen tweelingen, geen broertjes/zusjes. Ik denk dat dit onder een nieuwe naam zal vallen neefjes/nichtjes want ze zijn nog steeds verwant. Wel weer iets bijgeleerd. opgletten als ik een bol opdeel dat ik hem ook in de zelfde richting opwindt. Ik had daar nooit bij stil gestaan. Had mij ook kunnen overkomen.

astrid zei

he? Dus je hebt de bol tot de helft opgewonden en bent toen met beide delen gaan breien? sja, dat gaat helaas niet goed: tenminste als je 2 dezelfde sokken wilt : rot voor je. Maar wie zegt dat de sokken hetzelfde moet zijn? de sokkenpolitie? Ik vind het er hardstikke mooi uitzien. De kleuren en de kleurverdeling maken ze toch als een onafscheidelijk paar!

Anoniem zei

Oh, ik vind ze geweldig!!! Voor mij kunnen sokken niet gek genoeg zijn :) Welke wol is dat???
Groetjes, Eva

Lieke zei

Ik vind het er ontzettend leuk uitzien, ookal lopen de strepen niet gelijk, je ziet duidelijk dat ze bij elkaar horen, en van hetzelfde garen zijn. Het heeft wel wat, je weet in ieder geval zeker dat het handwerk is.

Anoniem zei

je sokken zijn geen brusjes, het zijn collega's!

dagmar zei

ik vind ze ook mooi, ik ben voor niet-matchende sokken! (maar dank voor de tip, dat had mij ook kunnen overkomen...)

Monique zei

Ik zou zo bedenken dat je dan 1 toe-up en de ander cuff-down kan breien.
Persoonlijk heb ik zélden 2 gelijke sokken aan. Misschien is het 'raar' omdat de kleuren zo lekker fel zijn...
Ze zien er wel lekker zacht uit. Zijn ze nu af?